Eindelijk weer

Morgen, woensdag 21 november, mag ik mij opmaken voor mijn eerste werkdag. Een speciale deze keer. Een jaar en vijf maanden nadat ik de deur bij Bank J. Van Breda achter me dicht trok, mag ik morgen die van Argenta openen. Eindelijk.

Na lang solliciteren, revalideren en acclimatiseren ben ik er ook helemaal klaar voor. Vanaf morgen ben ik dossierbeheerder bij Argenta, niet mijn droomjob – weten ze bij Argenta ook – maar wel een job die mij de kans geeft om me weer helemaal te integreren in de maatschappij. Daarvoor ben ik mijn nieuwe werkgever nu al dankbaar, want vele andere bedrijven durfden dat om de een af andere reden niet aan. Iemand in dienst nemen die zichzelf zo hard is tegengekomen dat zijn leven er van af hing, maar die zich tegelijk opnieuw gevonden heeft, is blijkbaar niet zo vanzelfsprekend. Ik ga er weliswaar als interim aan de slag met een job die vooral administratief werk inhoudt, maar dat is voor mij meer dan voldoende om mezelf te herlanceren.

Uiteraard zal ik morgen met een dubbel gevoel opstaan. Enthousiast en opgelucht dat ik eindelijk weer kan werken, maar ergens in mij zal er ook een portie gezonde angst aanwezig zijn die ervoor zal zorgen dat ik morgen de werkvloer met enige aarzeling en een hele hoop zenuwen zal betreden. Want een nieuwe omgeving, nieuwe mensen en vooral een daginvulling die voor mij nu nog relatief onbekend is, maken het best spannend. Het is een nieuwe start, maar ik ben er klaar voor!

Een gedachte over “Eindelijk weer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s